Back to All Events

The Christmas Collection Of Tom Parker

Van Events4Christ. Kaarten kunt u bestellen via https://www.eventsforchrist.nl/event/kersttour-the-christmas-collection-tom-parker

Kersttour ‘The Christmas Collection of Tom Parker’ laat zijn muziek beleven zoals het bedoeld is

Tom Parker. Bij deze naam denken mensen direct aan The New London Chorale, The Young Messiah en al het andere werk wat klassiek en pop dichter bij elkaar bracht. Mensen zongen – en zingen nog steeds – de muziek van Tom Parker ieder jaar weer massaal mee. Vaak kon dat alleen in de eigen huiskamer met een cd, maar heel soms is er de kans om de muziek van Tom Parker te beleven zoals het bedoeld is: live meezingen, samen als groot publiek, met een geweldige band, solisten en indrukwekkend koor. Op 21, 22 en 23 december kan het allemaal met ‘The Christmas Collection of Tom Parker’: drie concerten met band, solisten en groot projectkoor.

Voor de drie concerten (in Amersfoort, Zwolle en Vlaardingen) is alleen de opzet al de moeite van een bezoek waard. Een groot projectkoor, een ervaren huisband en solisten die je allemaal meenemen langs de bekende liederen als ‘For Unto Us’, ‘When A Child Is Born’, ‘Auld Lang Syne’ en ‘Guiding Star’. Wat de avonden des te meer speciaal maakt, is dat deze muziek samen live beleefd wordt. Uit volle borst gezamenlijk ‘For Unto Us’ zingen, zo lieten bezoekers van een vorige tour weten, is een moment dat je niet snel meer vergeet.

‘The Christmas Collection of Tom Parker’ laat repertoire horen uit het uitgebreide werk van de componist, met telkens als rode draad goed nieuws: het goede nieuws van een geboorte die de toekomst van de mens voorgoed veranderde! Parkers muziek wordt nog altijd door een groeiende groep mensen (her)ontdekt en er zijn weinig liefhebbers zo gemotiveerd als de leden van het project van The Choir Company, dat aan de avonden meewerkt. Het koor wordt ondersteund door een begeleidingsband met Jefta Bakker (piano), Dennis v.d. Molen (drums), Sergio Leeflang (bas), Michael Rothuizen/Richy Lohy(gitaar) en Stef Matutawaer (synth).

Andere tours met werk van Tom Parker bleken snel uitverkocht. De verwachting is dan ook dat de belangstelling voor deze tour groot is. Mis het niet!

Earlier Event: December 16
Kinderkerst
Later Event: December 24
Kerstavond