Welkom bij de Maranatha Kerk Vlaardingen, een volle evangelische gemeente, waar ook jij welkom bent. Elke zondag komen we samen om 10:00. Al meer dan 40 jaar lang is de Maranatha Kerk Vlaardingen een plek waar we samen God kunnen aanbidden en dienen. Wij zijn volgers van Jezus en willen het Goede Nieuws met iedereen delen.

Elke week kan je ons vinden aan de Professor Mekelstraat 255, 3132BE Vlaardingen.

Wat kan ik verwachten?

Een gemiddelde zondagsdienst duurt ongeveer anderhalf uur. We beginnen de dienst met enkele liederen. De tekst wordt geprojecteerd op een groot scherm zodat je met ons samen kan zingen en aanbidden.

Na enkele liederen wordt er collecte opgehaald. Er worden zakken rondgebracht waarin je contant een vrijwillige bijdrage kunt geven. Met deze bijdrage wordt de kerk onderhouden en activiteiten georganiseerd. Voel je vooral niet gedwongen om te geven, maar voel je vrij om gewoon van de dienst te genieten. Op de eerste zondag van de maand gaan er twee zakken rond. Naast de gebruikelijke collecte zamelen we dan ook geld in voor goede doelen.

Na de muziek wordt er een hoopvolle boodschap over Jezus gedeeld. De Bijbel is daarbij altijd onze basis. Heb je die niet bij je? Geen zorgen, ook Bijbelteksten worden op het scherm geprojecteerd. Of klik hier om een gratis Bijbel app te downloaden.

Na de dienst ben je uitgenodigd om een kopje thee of koffie met ons te drinken. We willen je graag leren kennen! Voel je ook vrij om aan ons te vragen over Jezus, de boodschap die je net hebt gehoord, of over ons.

Voor de kinderen

Wij geloven dat kinderen een belangrijk onderdeel zijn van het koninkrijk van God. Daarom hebben we elke zondag een zondagsschool voor kinderen van 3-12 jaar. Tijdens de zondagsdienst en na de collecte gaan de kinderen naar hun klassen toe. Ze worden opgedeeld in groepen van 3-5 jaar, 6-8 jaar, en 9-12 jaar. Op de zondagsschool leren ze op hun eigen manier over Jezus.

Naast de bijeenkomst op zondag hebben we ook nog andere activiteiten.

• Voor tieners (12-18 jaar) hebben we een speciale tieneravond, om de week op zaterdag.
  • Ook voor Jong Volwassenen (18+) hebben we een speciale bijeenkomst, om de week op vrijdag.
  • Gebed is de motor van onze kerk. Elke zondag om 12:30 en elke donderdag om 19:30 hebben we een bidstond. Ook voor jou willen wij bidden.
  • Een verder overzicht kan je op onze homepage vinden.

Heb je nog vragen over de Maranatha Kerk Vlaardingen of over het geloof? Een verzoek voor gebed? Wij horen graag van u!