YOU ARE LOVED
Nov
2
10:30 AM10:30

YOU ARE LOVED

Zaterdag 2 november organiseert de Maranatha Kerk Vlaardingen de jaarlijkse VROUWENDAG.

Het wordt een dag met een opbouwend woord, zang en lunch. En het is gratis!

Wij nodigen graag alle vrouwen en meiden uit voor deze gezellige dag. De deuren staan open vanaf 10.15 uur en rond 15.00 uur zullen we de dag eindigen met een gezellige high tea.

See you there en neem vooral je dochter, moeder, oma, tante, vriendin en buurvrouw mee!

Locatie: Maranatha Kerk Vlaardingen, Professor Mekelstraat 255

View Event →

Vakantie Bijbel Club: Let's Party!
Jul
22
to Jul 24

Vakantie Bijbel Club: Let's Party!

VBC 2019.png

Het is weer bijna zomervakantie. En elk jaar, dit jaar voor de 31e keer, wordt in de eerste week van de vakantie voor alle kinderen van de basisschool de Vakantie Bijbel Club georganiseerd. Van maandag t/m woensdag, 22, 23 en 24 juli a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in de Maranathakerk aan de Professor Mekelstraat 255 in Vlaardingen West. Er valt genoeg te beleven. We zingen liedjes, we dansen, kijken toneel, knutselen en luisteren naar verhalen uit de bijbel. Ook is er sport en spel met een geweldige hindernisbaan. Het sportbureau Vlaardingen In Beweging is hier ook bij betrokken. Toegang is vrij. Het thema is "let's party". Elke ochtend wordt afgesloten met een lekkere lunch. Je bent van harte welkom en laat je verassen op deze feestelijke dagen!

View Event →
Goede vrijdag
Apr
19
7:30 PM19:30

Goede vrijdag

Komende vrijdag is het Goede Vrijdag en deze avond zullen wij een dienst houden. Met deze dienst zullen wij onze gebed- en vastendag inluiden en als gemeente 24 uur gaan vasten tot Stille Zaterdagavond 19.30 uur. En op zondag zullen wij weer samenkomen om 10.00 uur voor de Paaszondag dienst. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te doen.

View Event →
Kerstavond
Dec
24
7:30 PM19:30

Kerstavond

Vier kerst in de Maranatha Kerk Vlaardingen! Het thema: Alle eer aan onze God. Iedereen kwam naar Jezus toe om hem te zien en te aanbidden en deze kerstavond gaan wij dat ook doen. Blijf na afloop ook nog even voor de gezelligheid, een kopje koffie en wat hapjes. Nodig al je familie en vrienden uit en beleef een onvergetelijke avond. Tot kerst!

View Event →
The Christmas Collection Of Tom Parker
Dec
23
7:30 PM19:30

The Christmas Collection Of Tom Parker

Van Events4Christ. Kaarten kunt u bestellen via https://www.eventsforchrist.nl/event/kersttour-the-christmas-collection-tom-parker

Kersttour ‘The Christmas Collection of Tom Parker’ laat zijn muziek beleven zoals het bedoeld is

Tom Parker. Bij deze naam denken mensen direct aan The New London Chorale, The Young Messiah en al het andere werk wat klassiek en pop dichter bij elkaar bracht. Mensen zongen – en zingen nog steeds – de muziek van Tom Parker ieder jaar weer massaal mee. Vaak kon dat alleen in de eigen huiskamer met een cd, maar heel soms is er de kans om de muziek van Tom Parker te beleven zoals het bedoeld is: live meezingen, samen als groot publiek, met een geweldige band, solisten en indrukwekkend koor. Op 21, 22 en 23 december kan het allemaal met ‘The Christmas Collection of Tom Parker’: drie concerten met band, solisten en groot projectkoor.

Voor de drie concerten (in Amersfoort, Zwolle en Vlaardingen) is alleen de opzet al de moeite van een bezoek waard. Een groot projectkoor, een ervaren huisband en solisten die je allemaal meenemen langs de bekende liederen als ‘For Unto Us’, ‘When A Child Is Born’, ‘Auld Lang Syne’ en ‘Guiding Star’. Wat de avonden des te meer speciaal maakt, is dat deze muziek samen live beleefd wordt. Uit volle borst gezamenlijk ‘For Unto Us’ zingen, zo lieten bezoekers van een vorige tour weten, is een moment dat je niet snel meer vergeet.

‘The Christmas Collection of Tom Parker’ laat repertoire horen uit het uitgebreide werk van de componist, met telkens als rode draad goed nieuws: het goede nieuws van een geboorte die de toekomst van de mens voorgoed veranderde! Parkers muziek wordt nog altijd door een groeiende groep mensen (her)ontdekt en er zijn weinig liefhebbers zo gemotiveerd als de leden van het project van The Choir Company, dat aan de avonden meewerkt. Het koor wordt ondersteund door een begeleidingsband met Jefta Bakker (piano), Dennis v.d. Molen (drums), Sergio Leeflang (bas), Michael Rothuizen/Richy Lohy(gitaar) en Stef Matutawaer (synth).

Andere tours met werk van Tom Parker bleken snel uitverkocht. De verwachting is dan ook dat de belangstelling voor deze tour groot is. Mis het niet!

View Event →
Kinderkerst
Dec
16
10:00 AM10:00

Kinderkerst

Een kerstviering door en voor kinderen. Op deze speciale zondag wordt de dienst overgenomen door de zondagschool. Het belooft een feest te worden voor jong en oud. Dus nodig je vrienden en familie uit. Tot zondag!

View Event →
MPN: Serve like Jesus
Sep
22
to Sep 23

MPN: Serve like Jesus

Onze Maranatha Praise Night komt er weer aan. Dit keer als thema: Serve like Jesus. Een manier om te dienen als Jezus is: Het verspreiden van het Goede Nieuws en de liefde die wij hebben ervaren door Jezus Christus. Dit is ook waar MPN om draait. Op deze avond kun je ook zien hoe jongeren uit liefde voor Jezus een event organiseren voor jongeren. Neem gezellig je vrienden mee!

Inloop: 19:00 uur

View Event →
Vakantie Bijbel Club - Je bent bijzonder!
Jul
16
to Jul 18

Vakantie Bijbel Club - Je bent bijzonder!

De vakantie is aangebroken en dat betekent dat de Vakantie Bijbel Club weer terug is! Het thema is: Jij bent bijzonder. Je bent prachtig en mooi door God geschapen. Alle basisschoolkinderen zijn uitgenodigd voor deze gezellige dagen vol met zingen, verhalen, toneel, knutselen, poppenspel, poffertjes, en nog veel meer. Kom allemaal en nodig je vrienden en vriendinnen uit. Ik zie je op de Vakantie Bijbel Club. Tot dan!

Datum: maandag 16 t/m woensdag 18 juli
Tijd: 10:00 tot 12:00
Locatie: Maranatha Kerk Vlaardingen

flyer a5.jpg
View Event →
Tieneravond - Gerechtigheid
Jun
2
7:00 PM19:00

Tieneravond - Gerechtigheid

Als wij aan gerechtigheid denken, dan denken we al gauw aan criminelen in de gevangenis zetten. Maar voor God is gerechtigheid – een rechtvaardige relatie hebben – veel meer dan dat. Rechtvaardigen zorgen voor de zwakkeren van de samenleving. Tijdens deze tieneravond gaan we diep het Woord in op dit thema.

View Event →
Tieneravond - uit een relatie
Mar
10
7:00 PM19:00

Tieneravond - uit een relatie

We willen allemaal de man of vrouw van onze dromen vinden. We zijn actief aan het daten en het is stoer om een vriendje of vriendinnetje te hebben. Maar we zien ook vaak genoeg dat het misgaat. De wereld is gevuld met ruzies, tranen, en verdriet. Tijdens deze tieneravond willen we verkennen wat God ons vertelt over relaties en hoe Hij daarin een prachtig plan heeft voor jou.

View Event →
Tieneravond - in een relatie
Feb
24
7:00 PM19:00

Tieneravond - in een relatie

Wanneer ben je klaar om te daten? Hoe weet ik of deze persoon de ware is? Wat is het doel van een relatie? Tijdens deze tieneravond horen we het verhaal van een stelletje en hoe zij deze vragen hebben beantwoord, hoe God hun bij elkaar heeft gebracht, en hoe ze hun relatie verder opbouwen.

View Event →
MPN: Love like Jesus
Feb
17
7:30 PM19:30

MPN: Love like Jesus

Kom allen naar onze Maranatha Praise Night! Het wordt een avond vol liefde. Deze avond gaan wij het hebben over de liefde van onze Heer, Jesus. Ken jij Hem al? Zo ja, kom dan gezellig je getuigenis van Zijn liefde met ons delen tijdens de fellowship. Als je Zijn liefde nog niet kent, kom dan naar het woord luisteren en je zal te weten komen hoe Hij ons lief heeft. Wij hopen jou te zien!

View Event →
Kerstdiensten
Dec
24
10:00 AM10:00

Kerstdiensten

Dit jaar zullen wij twee kerstdiensten houden op zondag 24 december. In de ochtend begint onze eerste dienst om 10:00 uur en in de avond begint onze dienst om 19:30 uur. Neem gezellig jullie familie en vrienden mee!

Thema van deze dag zal zijn: Immanuel, God met ons.

View Event →
MARANATHA Vrouwendag - Wat trek je aan?
Oct
28
10:00 AM10:00

MARANATHA Vrouwendag - Wat trek je aan?

Vrouwen willen er altijd goed uitzien. Of ze nu jong of oud zijn, werken of thuis wonen, van de stad of het platteland komen. Vrouwen besteden veel aandacht aan hun uiterlijk. Maar hoe zit het met vrouwen naar Gods hart? Wat is essentiëler dan kleding, make-up en andere accessoires?

Wat trekt een vrouw naar Gods hart aan om Zijn licht en liefde uit te stralen? Wat is de levenshouding van een dochter van God? Hoe staan Christelijke vrouwen in het leven?

Kom naar onze MARANATHA Vrouwendag op zaterdag 28 oktober om je verhaal met andere vrouwen te delen!

View Event →