Tieneravond - Gerechtigheid
Jun
2
7:00 PM19:00

Tieneravond - Gerechtigheid

Als wij aan gerechtigheid denken, dan denken we al gauw aan criminelen in de gevangenis zetten. Maar voor God is gerechtigheid – een rechtvaardige relatie hebben – veel meer dan dat. Rechtvaardigen zorgen voor de zwakkeren van de samenleving. Tijdens deze tieneravond gaan we diep het Woord in op dit thema.

View Event →
Tieneravond - uit een relatie
Mar
10
7:00 PM19:00

Tieneravond - uit een relatie

We willen allemaal de man of vrouw van onze dromen vinden. We zijn actief aan het daten en het is stoer om een vriendje of vriendinnetje te hebben. Maar we zien ook vaak genoeg dat het misgaat. De wereld is gevuld met ruzies, tranen, en verdriet. Tijdens deze tieneravond willen we verkennen wat God ons vertelt over relaties en hoe Hij daarin een prachtig plan heeft voor jou.

View Event →
Tieneravond - in een relatie
Feb
24
7:00 PM19:00

Tieneravond - in een relatie

Wanneer ben je klaar om te daten? Hoe weet ik of deze persoon de ware is? Wat is het doel van een relatie? Tijdens deze tieneravond horen we het verhaal van een stelletje en hoe zij deze vragen hebben beantwoord, hoe God hun bij elkaar heeft gebracht, en hoe ze hun relatie verder opbouwen.

View Event →
MPN: Love like Jesus
Feb
17
7:30 PM19:30

MPN: Love like Jesus

Kom allen naar onze Maranatha Praise Night! Het wordt een avond vol liefde. Deze avond gaan wij het hebben over de liefde van onze Heer, Jesus. Ken jij Hem al? Zo ja, kom dan gezellig je getuigenis van Zijn liefde met ons delen tijdens de fellowship. Als je Zijn liefde nog niet kent, kom dan naar het woord luisteren en je zal te weten komen hoe Hij ons lief heeft. Wij hopen jou te zien!

View Event →
Kerstdiensten
Dec
24
10:00 AM10:00

Kerstdiensten

Dit jaar zullen wij twee kerstdiensten houden op zondag 24 december. In de ochtend begint onze eerste dienst om 10:00 uur en in de avond begint onze dienst om 19:30 uur. Neem gezellig jullie familie en vrienden mee!

Thema van deze dag zal zijn: Immanuel, God met ons.

View Event →
MARANATHA Vrouwendag - Wat trek je aan?
Oct
28
10:00 AM10:00

MARANATHA Vrouwendag - Wat trek je aan?

Vrouwen willen er altijd goed uitzien. Of ze nu jong of oud zijn, werken of thuis wonen, van de stad of het platteland komen. Vrouwen besteden veel aandacht aan hun uiterlijk. Maar hoe zit het met vrouwen naar Gods hart? Wat is essentiëler dan kleding, make-up en andere accessoires?

Wat trekt een vrouw naar Gods hart aan om Zijn licht en liefde uit te stralen? Wat is de levenshouding van een dochter van God? Hoe staan Christelijke vrouwen in het leven?

Kom naar onze MARANATHA Vrouwendag op zaterdag 28 oktober om je verhaal met andere vrouwen te delen!

View Event →