Wij zijn een volle evangelische kerk in Vlaardingen-West, waar mensen van allerlei afkomst bij elkaar komen. De samenkomst op zondag begint om 10.00 uur. Je bent van harte welkom in de Maranatha Kerk Vlaardingen!

Ben je nieuw hier? We stellen ons graag aan je voor. Ontdek wie wij zijn, waar we in geloven en wat je kan verwachten.

 
 

Adres

Professor Mekelstraat 255
3132 BE, Vlaardingen
(Google Maps)

 
DSC_4944.jpg

Zondagsschool (3-12)

Jezus zei: "Laat de kinderen tot mij komen." Voor de kinderen is er elke zondag tijdens de algemene dienst een zondagsschool. Na het ophalen van de offergave gaan de kinderen vanuit de grote zaal naar hun klassen toe. Er zijn groepen voor 3-5 jaar, 6-8 jaar en 9-12 jaar.

DSCF3700.jpg

Tieners (12-18)

Bij de tieners ontdek je meer en meer over Jezus en word je uitgedaagd om na te denken over het geloof. Om de week op zaterdag wordt er een tieneravond gehouden van 19:00 t/m 21:00.

DSCF3705.jpg

JOVo (18+)

Elke maand komen de Jong Volwassenen (JOVO) bij elkaar om meer te groeien in het geloof. De JOVO’s bestaan uit 2 groepen in de leeftijd 18-25 en 25+.

 
StockSnap_Y2AHVPYB51.jpg

Huiskringen

Een huiskring is een plek waar je jezelf kunt zijn en andere mensen uit de gemeente beter leert kennen. Waar meer persoonlijke aandacht voor elkaar is en een ieder zich thuis kan voelen.

In de huiskringen leren we van elkaar hoe je in deze tijd de Here Jezus centraal kunt stellen in je leven en daardoor elkaar kunt helpen. Door het gezellig samenzijn, het lezen en bestuderen van de Bijbel en het bidden met en voor elkaar wordt gemeenschap ervaren.

Locaties: Barendrecht, Vlaardingen en Zoetermeer.

Klik hier om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

bidden.jpg

Bidstond

Gebed is de motor van onze kerk. Elke zondag na de dienst is er een bidstond vanaf 12:30. Ook is er elke donderdag een bidstond vanaf 19:30. Steun jij ons in gebed? Of heb je een gebedsverzoek? Klik hier om contact met ons op te nemen.

coffee.jpg

Koffieochtend

Elke dinsdag om 10:30 is er een koffieochtend. Ook doordeweeks willen wij over het geloof met elkaar delen. Een gelegenheid om ook buiten de zondag bij elkaar te komen.

ETS.png

ETS Bijbelcursus

Elke 1e en 3e dinsdagavond van de maand verzorgt de Evangelische Toerusting School (ETS) een Bijbelcursus. De ETS-Bijbelcursus is een interkerkelijke cursus over de inhoud, achtergrond en boodschap van de Bijbel.

Klik hier om naar de ETS website te gaan voor meer informatie.