Kerst 2019 — Gods genade: een nieuw begin

DSC_5027.JPG

Het thema van Kerst 2019 is Gods genade: een nieuw begin. Door de komst van Jezus Christus hebben wij genade ontvangen en mogen wij een nieuw begin maken. Die boodschap willen wij als Maranatha Kerk Vlaardingen delen met de Westwijk en daar kunt u aan bijdragen.

Wij willen u om een bijdrage vragen, omdat Kerst iets is wat wij samen vieren. U kunt op verschillende manieren helpen, denk maar aan:

• Meehelpen met het versieren van de kerk

• De mensen verwelkomen met een warme hand

• Een lied voordragen op het podium

• Wat u maar kan bedenken!

Wilt u er met ons samen een mooie Kerst van maken? Vul dan onderstaand formulier in.

Vertel ons meer over uw idee of bijdrage

Of stuur een e-mail naar info@maranatha-kerk-vlaardingen.nl en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Kerstcommissie

De Kerstcommissie 2019 bestaat dit jaar uit Arthur Kwakkelstein, Nick Latuny, Vanessa Lint en Michael The. Als commissie willen wij het goede nieuws vertellen aan de mensen: dat Jezus gekomen is op aarde om de mensen te bevrijden. Dat doen wij niet alleen, maar u allen helpt daar bij door uw gebeden en bijdrages. Voor ons als commissie is het de taak om op Kerstavond u toe te rusten deze boodschap te verspreiden.